fbpx

Sa Komercijalnom bankom do stana u Ljubović Hill Homes-u

Kompanija Normal Company D.O.O. je u saradnji sa Komercijalnom bankom A.D. pokrenula projekat obezbjeđenja kreditnih sredstava za kupovinu stanova u kompleksu LJUBOVIĆ HILL HOMES, na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu.
Krediti će se odobravati u skladu sa kreditnom politikom banke, uz kamatnu stopu počev od 3,99% na godišnjem nivou, proviziju za obradu počev od 0% , i sa maksimalnim rokom otplate do 25 godina.
Ovom saradnjom naše kompanije i Komercijalne Banke ad definisan je niz povoljnosti za potencijalne kupce koji će kredit moći da realizuju i bez obaveznog učešća, ukoliko ispunjavaju kreditne kriterijume banke.
“Krediti neće biti opterećeni skrivenim troškovima kreditiranja, a kupovina će se realizovati direktno od investitora A.D. UTIP CRNA GORA, što znači da potencijalni kupci neće biti obveznici plaćanja poreza na promet nepokretnosti. Kreditiranje će se vršiti na način što će potencijalni klijenti imati mogućnost da izaberu jednu od stambenih jedinica u komunikaciji sa prodajnim odjeljenjem kompanije Normal Company D.O.O, da bi nakon toga podnijeli aplikaciju za kreditna sredstva kod Komercijalne banke AD. Krediti će se obrađivati po ubrzanoj proceduri, navodi se u saopštenju. Više informacija možete dobiti na email info@normalco.me ili kontakt tel. 067 242 986.