fbpx

Kruševac B

Mjesto: Podgorica

Vrsta: stambeno poslovni objekat

Površina: 35.000 m²

Završetak: u fazama od 2005 – 2011. godine

Stambeno-poslovni kompleks je završen u tri faze. Ukupna površina iznosi oko 35.000m2. Kompleks se nalazi pored Hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici.

Prva faza ovog kompleksa je završena i predata kupcima 2007 godine i ona obuhvata površinu od oko 12 000m2. Ova zgrada ima luksuznu opremu koja ispunjava najviše standarde u građevisnkoj industriji. Još jednom smo uspjeli da izađemo u susret zahtjevima današnje klijentele koji rastu iz dana u dan. Sve stambene i poslovne jedinice su prodate prije završetka prve faze.

Druga faza Projekta Hram je otpočela u januaru 2007. godine i završena 2009. godine. Ukupna površina ove zgrade je 8 000m2.

Treća faza obuhvata izgradnju poslovne zgrade Kula (NCO Kula) koja se nalazi na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog i koja je završena krajem 2009. godine. Ima jedanaest spratova i površinu od oko 7 000m2. Površine poslovnih jedinica variraju od 111m2 d 450m2 i cjelokupna zgrada je ili iznajmljena ili prodata do 2011. godine. Ova moderna zgrada ima svoju recepciju sa recepcionerom koji vam je na raspolaganju 24 sata dnevno, podzemnu garažu, Šindler liftove, video nadzor, sprinkler sistem za gašenje požara, Daikin system za grijanje i hlađenje, Villeroy & Boch sanitarnu opremu, itd. Zahvaljujući modernoj opremi i atraktivnoj lokaciji mnoge prestižne kompanije I državni organi su se opredijelili za ovu lokaciju kao što su: Upravni sud Crne Gore, Radio-difuzni centar Crne Gore, Komisija za kontrolu postupka javnih nabavki, Lukoil, Business Art, Dekra, Advokatska kancelarija City Rent, Nacionalna tursitička organizacija Crne Gore i Montenegro Airlines.

Četvrta faza Kompleksa predstavlja stambeno-poslovni objekat površine 8 000m2. Svi stanovi su završeni i predati do kraja 2010. godine i svi su opremljeni ekskluzivnim brazilskim parketom, Villeroy & Boch sanitarnom opremom, podovi i zidovi travertino mermerom, Daikin sistemom grijanja i hlađenja, italijanskim blind vratima Nusco Porte. U ovom trenutku ovo je najekskluzivnija i najatraktivnija zgrada u Podgorici.